fbpx

Toyota Ajánlataink

Tekintse meg aktuális ajánlatainkat.

Különleges ajánlatok!

Most különleges Toyota ajánlatokkal várjuk Önt, rendkívül kedvező árakon. Raktárkészletről, várakozás nélkül és jelentős kedvezménnyel vásárolhat új Toyota modelleket.

"Elindult a Toyota új akciója a “Toyota RESTART” program, amelynek keretében nem csak hatalmas kedvezményeket, de egészen kényelmes finanszírozást is kínálunk!"
Fenyvesi László
Toyota értékesítési vezető

Ajánlatok

Toyota Flottaprogram

A flottapartnerséggel járó előnyök és kiváltságok.

A Toyota Flottaprogramjának 12 pontja győzi meg vásárlóinkat arról, hogy a japán autómárka célja az ügyfélelégedettség és a legmagasabb szintű bizalom, nem csak a magányszemélyek, de a nagyvállalati szféra szereplői részéről is!

 

Új Toyota Proace Verso

Új 7 üléses Proace City Verso akár 2,5 millió forintos nagycsaládos állami támogatással már 3 920 000 Ft-tól.

A Toyota új modellje a nagycsaládok igazi álom-autója. A kívül kompakt, de belül tágas Proace City Verso egyterű, de sokoldalú, hatalmas rakodási lehetősség, amely minden család igényéhez igazodva teremti meg az utasok és a csomagok kényelmes és harmonikus együttlétét a vakációk vagy hosszabb utazások során. Tágítsd ki a teret az új Toyota Proace City Versoval!

Toyota Easy Program

Üljön mindig a legújabb Toyota modellben, hogy élvezhesse a japán technológia és letisztult dizájn újabb és újabb trendjeit! A Toyota Easy Program úgy lett kialakítva, hogy Ön mindig a legújabb modelleket tudja vezetni kiemelt kedvezményekkel.

Toyota Restart

6 modell extra kedvezménnyel. Most akár 1 400 000 Ft kedvezménnyel lehet Öné új Toyotája

A Toyota RESTART program azoknak szól, akik nagyszerű áron és roppant kényelmes feltételekkel szeretnének új személygépkocsit vásárolni. A program keretében a Toyota legnépszerűbb modelljei érhetők el, az ügyfelek által választott leggyakoribb felszereltségi szinteken, többnyire milliós kedvezményekkel.

De ez nem minden!

A finanszírozás is roppant kényelmes, mert a leendő tulajdonosnak az első 6 hónap során egyáltalán nem kell törlesztőrészletet fizetnie.

4 fantasztikus ajánlat

A hónap kiemelt ajánlatai, jelentős kedvezménnyel!

Elegáns szedánt, sportos városi crossovert, vagy épp a munkatájához tökéletes autót keresi? Ehavi kiemelt modelljeink között garantáltan megtalálja.

Aktuális kiemelt modelljeink:

  • Toyota Corolla Sedan – 1,2 milliós kedvezménnyel
  • Vadonatúj Toyota CH-R
  • A legendás Hilux, barátságos felszereltséggel, roppant kedvező áron és 2,5 százalékos finanszírozással,
  • Proace Van, a vadonatúj áruszállító, már nettó 3,870.000 Ft-ért!
 

A kérdés már csak az, melyiket választja?

Toyota Hilux Live

Már nettó 6.899.000 Ft-ért az Öné lehet.

Dupla kabin, összkerék meghajtás, hagyományosan megbízható erőteljes de takarékos dízel motor. Röviden: minden amire a munka közben szüksége lehet, felesleges extrák nélkül. Nem véletlenül ilyen népszerű a Hilux Live felszereltségű modell  Ráadásul akár 2,5%-os fix kamatra is az Öné lehet!

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020