fbpx

Online bemutatóterem!

Toyota Flottaprogram

A flottapartnerséggel járó előnyök és kiváltságok.

ÜZLETI ÜGYFELEINK KISZOLGÁLÁSA ZAVARTALAN!

FOLYAMATOS KISZOLGÁLÁS MÁRCIUSBAN IS

A különleges flotta ajánlatokat igénybe vevő üzleti ügyfeleink részére zavartalanul, a fokozott óvintézkedések betartásával tudjuk folytatni a kiszolgálást.
Érdemes most vásárolni, mert már egyedi flottakedvezményeket is biztosítunk legnépszerűbb modelljeinkre.
Kezdje a szabad életet nyitás után már új autójával, válasszon készleten lévő autóink közül!

Miért a Toyota az Ön legideálisabb flottapartnere?

A Toyota Flottaprogramjának 12 pontja győzi meg vásárlóinkat arról, hogy a japán autómárka célja az ügyfél-elégedettség és a legmagasabb szintű bizalom, nem csak a magánszemélyek, de a nagyvállalati szféra szereplői részéről is!

1. Kedvező és versenyképes Teljes Fenntartási Költség (TCO)

A Teljes Fenntartási Költség az az autóvásárlási szempont, amelyet a vevők legtöbb százaléka nem feltétlenül vesz figyelembe, de mégis az egyik legfontosabb tényező. Ez az érték ugyanis egy gépjármű teljes tényleges költségét jelenti a vásárlástól kezdve, a fenntartáson és karbantartáson keresztül egészen a használatóként történő eladásig. A Toyota autókat használó cégek azonban megtapasztalhatták, hogy a Toyota modellek Teljes Fenntartási Költsége rendkívül kedvező, tehát az autó értékéből nem veszít az évek alatt ráköltött összeg függvényében annyit.

 

2. Kiváló maradványérték

A Toyota modellek értékvesztése az egyik leglassabb, értéktartása az egyik legjobb a gépjármű piacon. A japán autók még évek elteltével és nagy futásteljesítménnyel is magas áron értékesíthetők. A jókora maradványérték garancia arra, hogy befektetése értékálló!

 

3. Széleskörű modell diverzitás minden igényre szabva

Átfogó és megújult termékpalettánk az Ön, vállalata és alkalmazottai igényeit kiszolgálva biztosítja a legjobb minőséget. Kínálatunkban a legkisebb személygépjárműtől a legnagyobb és a legpraktikusabb autóig minden olyan modellt megtalálhat, amelyre szüksége lehet.

 

4. Üzleti igényeknek és céges autónak megfelelő felszereltségek

A Toyota termékstratégiájának a része, hogy az elérhető modellek olyan felszereltségi csomagszintekkel, vásárolhatók meg, amelyek a gépjárművet felvértezik a 21. századi céges autó igényeknek megfelelő felszereltséggel. Bármit választ, az meg fog felelni az üzleti céljainak. 

 

5. Már az első autónál flottakedvezményt biztosítunk

A legfontosabb flottamodelljeink esetében már egy darab autó vásárlásakor is versenyképes ajánlatot biztosítunk ezzel is elősegítve a kezdeti beruházási költségeket!

 

6. Full Hybrid modellek egy környezettudatosabb vállalati identitásért

Manapság rendkívül fontos egy vállalat számára, hogy kapacitásainak és profiljának megfelelően a környezetvédelmi felelősségvállalást és tudatosság beépítse a cég vállalati identitásába. Ennek egyik roppant kézenfekvő megoldása lehet a környezetkímélő gépjárművel előnyben részesítése. A Toyota számára a CO2 kibocsátás csökkentése prioritást élvez így Flottaprogramunkban számos Full Hybrid modell is elérhető, amely nem csak a zöldebb, de a költséghatékonyabb autózást is szolgálja!

 

7. Tapasztalt és szakértő flottatanácsadók

A flottavásárlás folyamatát és az azt követő további lehetőségek rendszerét szakképzett flottatanácsadók támogatják. Akár a vállaltra szabott finanszírozási konstrukció kialakításáról, akár az autópark összeállításáról van szó, minden zökkenőmentesen történik.

 

8. Egységes alkatrész listaárak országszerte

Bárhol jár az országban, bárhol alkatrész cserére kerül sor, eredeti Toyota autóalkatrészeink minden márkakereskedésben ugyanolyan áron érhetők el!

 

9. Sokoldalú pénzügyi szolgáltatáspaletta

Az NS Autóház Toyota márkakereskedésénél is elérhetők a Toyota Pénzügyi Zrt. teljeskörű pénzügyi szolgáltatásai, legyen szó a nyílt-, illetve zártvégű pénzügyi lízingről, vagy a Toyota Értékőr programról.

 

10. Országos lefedettségű hálózat

Az egész országot lefedő márkakereskedői és márkaszerviz hálózatnak köszönhetően mindenhol élvezheti a szolgáltatások előnyeit!

 

11. Biztonság és bizalom

A Toyota modellek általános magas mutatószámokat értek el az Euro NCAP biztonsági teszteken, ez pedig egyértelmű tanúbizonyságot szolgáltat ügyfeleink irányába, hogy a Toyota autók elkötelezettek a biztonság iránt. Gépjárműveink a legmodernebb teljeskörű aktív és passzív biztonsági rendszerekkel érhetők el.

 

12. Ügyfél-elégedettség

A Toyota modellek legendás minőségét nem csupán az ügyfelek rendkívül magas újravásárlási aránya, de független ügyfélelégedettségi és műszaki felmérések (J.D. Power and Associates, TÜV, Dekra) is visszaigazolják.

Céges Ajánlatok

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020