fbpx

Online bemutatóterem!

Toyota 4+ Szervizcsomag

Legyen autója évek múlva is megbízható, akár egy óramű.

Toyota 4+ Szervizcsomag

Hosszan tartó megbízhatóság

Ha Ön Toyotát vásárolt, azt a magas szakértelem, a precíz gyártási folyamatok és a gépjárműben való megbízhatóság jegyében tette. Azonban az évek múlásával és a kilométerek gyarapodásával még a lehető legjobb minőséget garantáló gépjárművek is öregedhetnek, legalábbis bizonyos alkatrészeket tekintve. Éppen ezért a világ legnagyobb autógyártó cége elhatározta, hogy életre szóló kedvezménnyel kedveskedik ügyfeleinek, ezzel létrehozva a Toyota 4+ szervizprogramot. Az NS Autóház Toyota márkakereskedésének fontos, hogy autója évek múlva is megbízható legyen, akár egy óramű.

Pontosság és precizitás

A Toyota 4+ szervizprogram egy olyan csomagot kínál, amely akciós szervizműveleteket és ingyenes országúti segélyszolgálatot biztosít több mint 15 féle Toyota modellre. A márkaszervíz szakképzett munkatársai ezen bizonyos gyakori szervizműveleteket készéggel és precíz munkavégzéssel vállalják el a legtöbb 4 évesnél idősebb Toyota autók esetében.

Életre szóló ajánlatok

Cégünk azt szeretné, ha Toyotája egy életen át elkísérné legfontosabb útjaira, nyaralásokra, üzleti utakra vagy akár a család meglátogatására, ezért fontos számunkra a biztonság és karbantartás! A szervizcsomag kedvezményei kiterjednek a kötelező szervizekre, a féktárcsákra, az ablaktörlőkre, a lengéscsillapítókra, az akkumulátorra, a vízpumpára, a fékbetétekre, a kuplungra, a hátsó kipufogó dobra és a fékrásegítő vákuumpumpára. Kedvezményes ajánlataink továbbá magukba foglalják a szervizhez szükséges eredeti alkatrészek és a motorolaj árát, a munkadíjat, valamint az áfát is.

Ajánlat kérés

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020