fbpx

Online bemutatóterem

Toyota 4+ Szervizcsomag

Legyen autója évek múlva is megbízható, akár egy óramű.

Toyota 4+ Szervizcsomag

Hosszan tartó megbízhatóság

Ha Ön Toyotát vásárolt, azt a magas szakértelem, a precíz gyártási folyamatok és a gépjárműben való megbízhatóság jegyében tette. Azonban az évek múlásával és a kilométerek gyarapodásával még a lehető legjobb minőséget garantáló gépjárművek is öregedhetnek, legalábbis bizonyos alkatrészeket tekintve. Éppen ezért a világ legnagyobb autógyártó cége elhatározta, hogy életre szóló kedvezménnyel kedveskedik ügyfeleinek, ezzel létrehozva a Toyota 4+ szervizprogramot. Az Schneider Autóház Toyota márkakereskedésének fontos, hogy autója évek múlva is megbízható legyen, akár egy óramű.

Pontosság és precizitás

A Toyota 4+ szervizprogram egy olyan csomagot kínál, amely akciós szervizműveleteket és ingyenes országúti segélyszolgálatot biztosít több mint 15 féle Toyota modellre. A márkaszervíz szakképzett munkatársai ezen bizonyos gyakori szervizműveleteket készéggel és precíz munkavégzéssel vállalják el a legtöbb 4 évesnél idősebb Toyota autók esetében.

Életre szóló ajánlatok

Cégünk azt szeretné, ha Toyotája egy életen át elkísérné legfontosabb útjaira, nyaralásokra, üzleti utakra vagy akár a család meglátogatására, ezért fontos számunkra a biztonság és karbantartás! A szervizcsomag kedvezményei kiterjednek a kötelező szervizekre, a féktárcsákra, az ablaktörlőkre, a lengéscsillapítókra, az akkumulátorra, a vízpumpára, a fékbetétekre, a kuplungra, a hátsó kipufogó dobra és a fékrásegítő vákuumpumpára. Kedvezményes ajánlataink továbbá magukba foglalják a szervizhez szükséges eredeti alkatrészek és a motorolaj árát, a munkadíjat, valamint az áfát is.

Ajánlatkérés

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020

AKKUMULÁTOROK
20% KEDVEZMÉNNYEL

28 600 Ft-tól

Az eredeti OPTIFIT akkumulátorokat kifejezetten az Ön autójára fejlesztették ki, és egész évben bármilyen időjárási körülmények között optimális teljesítményt nyújtanak. Nem igényelnek karbantartást, élettartamuk hosszú és 3 év garancia vonatkozik rájuk.

ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK
20% KEDVEZMÉNNYEL

Az eredeti Toyota ablaktörlő lapátok tökéletesen illeszkednek az Ön járművéhez, és így a lehető legnagyobb felületen tisztítanak. A legkülönfélébb környezeti körülmények között teszteltük őket, így biztos lehet teljesítményükben.

6 200 Ft-tól

POLLENSZŰRŐK
20% KEDVEZMÉNNYEL

A pollenszűrők kiszűrik a szennyeződések 95%-át, ezzel elősegítik azt, hogy az utastér levegője tiszta maradjon. Az aktívszenes pollenszűrők egy réteg aktív szénnel vannak kiegészítve, így 25 % – kal több szennyező anyagot távolítanak el. Az aktív szén a kipufogógázok egy részét is elnyeli, jelentős mértékben csökkentve a káros anyagokat és a kellemetlen szagokat az utastérben.

JÁRMŰTARTOZÉK AJÁNLATOK
15% KEDVEZMÉNNYEL

35 600 Ft-tól

Síléctartó (4 pár síléc/2 hódeszka tárolása)

148 900 Ft-tól

Síbox THULE PACIFIC 700 (ezüstszürke)

69 700 Ft-tól

Tetőcsomagtartó

16 400 Ft-tól

Kerék tárolózsák (13”-tól 19”-ig)

14 300 Ft-tól

Kerékőr

28 100 Ft-tól

Ablaklégterelő

11 900 Ft-tól

Sárfogó szett

27 000 Ft-tól

Oldalcsík szett

11 800 Ft-tól

Gumiszőnyeg garnitúra

60 400 Ft-tól

Kerékpártartó

131 300 Ft-tól

Tetőbox Thule Pacific 200

OPTIWHITE IZZÓK 20% KEDVEZMÉNNYEL

10 220 Ft-tól

A nagy teljesítményű Toyota Optiwhite izzók rendkívül jó látást és láthatóságot biztosítanak. 60%-kal nagyobb fényerővel világítják meg az utat mint a hagyományos izzók, ezzel biztonságosabb vezetési körülményeket teremtenek.

10 pontos átvizsgálás 5900 Ft

Szervizeink ellenőrzik:

  1. Az akkumulátort (elektronikus műszeres vizsgálattal)
  2. A külső és belső világítást
  3. A fényszórókat (szükség szerint beállítjuk őket)
  4. A hűtő- és ablakmosó folyadék szintjét és dermedéspontját
  5. Az ékszíjak feszességét
  6. A motorolaj szintjét
  7. A fékfolyadék szintjét
  8. Az ablaktörlőlapátok állapotát és működését
  9. A fékbetétek és féktárcsák állapotát
  10. A gumiabroncsok állapotát és nyomását

Ha 2022. március 21. és június 24. között felkeresi valamelyik Toyota márkaszervizünket, akkor kedvezményes áron átvizsgáljuk autóját, valamint további kedvezményeket is kínálunk.