fbpx
Gyors linkek

Toyota
Schneider Autóház

Toyota

Worldwide Olympic Partner
Worldwide Paralympic Partner

Új Hilux GR Sport

Rendelhető az új Hilux GR Sport modellt.

A KIRÁLY ÚJ KÖNTÖSBEN


Új stílusban tér vissza az Év Pickupja 2022/2023 díj győztese. Bemutatjuk a megbízhatóság ikonjaként ismert Toyota Hilux legújabb változatát, a Hilux GR SPORT modellt!

Az új modellváltozat sportos megjelenést és fokozott dinamikát hoz a Hilux erőteljes és kiváló képességekkel rendelkező kínálatába. Ezzel a GR SPORT egy újabb, kiemelkedő fejezetet nyit a modell történetében.

A tekinteteket vonzó megjelenésével és a hegyeket mozgató erejével a Hilux GR SPORT a tökéletes pickup munkára és szórakozásra egyaránt.

Sportos karakter

A TOYOTA GAZOO Racing által ihletett egyedi stílusnak köszönhetően a Hilux GR SPORT kiemelkedik a tömegből. A fekete első hűtőrács a merész Toyota felirattal, 17”, kéttónusú fekete GR SPORT könnyűfém keréktárcsákkal és fekete kerékjárati díszlécekkel akár a Dakar Rally egyik résztvevője is lehetne. Belül az egyedi GR SPORT fekete bőr és szintetikus velúr üléseket feltűnő vörös és karbon részletek és GR SPORT logók egészítik ki, amelyek sportos hangulattal teszik még izgalmasabbá a kirándulásokat.

Egy autó minden kalandhoz

A karosszéria alatt található egyedi alkatrészeknek köszönhetően a Hilux GR SPORT stílusosan birkózik meg bármilyen tereppel. A rallyból ismerős, feltűnő piros lengéscsillapítók és az első tekercsrugók pontosabb kormányzást, kiváló kezelhetőséget és fokozott kényelmet biztosítanak, akár autópályán, akár terepen. Erőteljes, 204 lóerős és 500 NM nyomatékot produkáló 2.8 literes dízelmotorja kategóriaelső teljesítményt és hatékonyságot kínál.

Megszokott erő, új stílus

A stílusos Hilux GR SPORT modellben nem kell kompromisszumot kötnie a képességek terén. Ugyanazzal a lenyűgöző 1 tonnás hasznos teherrel és 3,5 tonnás vontatási kapacitással rendelkezik, mint a kínálat többi tagja – képes hatalmas tömegeket megmozgatni anélkül, hogy ez gondot okozna. A kézi kapcsolású 4×4-es rendszer és a terepjárást segítő asszisztens rendszerek sora készen áll arra, hogy támogassa Önt a mindennapok nehézségeiben. Az automatikus, részlegesen önzáró differenciálműtől a hegymeneti elindulássegítőn át az aktív kipörgésgátlóig a Hilux GR SPORT mindig mozgásban tartja Önt.

Minőségi utastér

Kívül masszív, belül kényelmes: a Hilux GR SPORT könnyedén egyensúlyba hozza a munkát és a szórakozást. A 8″ táblagép-stílusú Toyota Touch® 2 képernyő számos multimédiás funkciót kínál, amelyek segítségével mindig kapcsolatban lehet. Az Apple CarPlay® és az Android Auto® funkciók és a Harman CLARi-Fi technológiával rendelkező JBL hangrendszer mindig biztosítják a szórakozást és a kapcsolattartást. Bárhová is vinné útja, a T-Mate fejlett biztonsági és asszisztens rendszereknek köszönhetően mindig figyel Önre az autó.

Extrém tartósság

A letaglózó homokdűnéktől a sziklákkal tarkított völgyekig az ikonikus Dakar Rally egy autó minőségének, tartósságának és megbízhatóságának végső próbája. Egy olyan megmérettetés, ahol a bizalom létfontosságú, és a Hilux folyamatosan képes bizonyítani legendás szívósságát. A 2022-es versenygépünk, a vadonatúj Toyota GR DKR Hilux bemutatásával egyetlen cél létezhet: a győzelem megszerzése. Újra. Sorozatgyártású rokonához, a Hilux GR SPORT modellhez hasonlóan, ezt is a világ legszélsőségesebb körülményeihez tervezték és tesztelték, hogy biztosak lehessünk benne, hogy ennek a pickupnak nincsen párja.

Értékesítőink

Édelmann László
Értékesítő

Mobil: +36 70 430 4133

E-mail: laszlo.edelmann@schneiderautohaz.hu

Varga Ádám
Értékesítő

Mobil: +36 70 430 4138

E-mail: adam.varga@schneiderautohaz.hu

Vukmann Gergő
Értékesítő

Mobil: +36 70 331 6430

E-mail: gergo.vukmann@schneiderautohaz.hu

Ajánlatkérés

AKKUMULÁTOROK
20% KEDVEZMÉNNYEL

28 600 Ft-tól

Az eredeti OPTIFIT akkumulátorokat kifejezetten az Ön autójára fejlesztették ki, és egész évben bármilyen időjárási körülmények között optimális teljesítményt nyújtanak. Nem igényelnek karbantartást, élettartamuk hosszú és 3 év garancia vonatkozik rájuk.

ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK
20% KEDVEZMÉNNYEL

Az eredeti Toyota ablaktörlő lapátok tökéletesen illeszkednek az Ön járművéhez, és így a lehető legnagyobb felületen tisztítanak. A legkülönfélébb környezeti körülmények között teszteltük őket, így biztos lehet teljesítményükben.

6 200 Ft-tól

POLLENSZŰRŐK
20% KEDVEZMÉNNYEL

A pollenszűrők kiszűrik a szennyeződések 95%-át, ezzel elősegítik azt, hogy az utastér levegője tiszta maradjon. Az aktívszenes pollenszűrők egy réteg aktív szénnel vannak kiegészítve, így 25 % – kal több szennyező anyagot távolítanak el. Az aktív szén a kipufogógázok egy részét is elnyeli, jelentős mértékben csökkentve a káros anyagokat és a kellemetlen szagokat az utastérben.

JÁRMŰTARTOZÉK AJÁNLATOK
15% KEDVEZMÉNNYEL

35 600 Ft-tól

Síléctartó (4 pár síléc/2 hódeszka tárolása)

148 900 Ft-tól

Síbox THULE PACIFIC 700 (ezüstszürke)

69 700 Ft-tól

Tetőcsomagtartó

16 400 Ft-tól

Kerék tárolózsák (13”-tól 19”-ig)

14 300 Ft-tól

Kerékőr

28 100 Ft-tól

Ablaklégterelő

11 900 Ft-tól

Sárfogó szett

27 000 Ft-tól

Oldalcsík szett

11 800 Ft-tól

Gumiszőnyeg garnitúra

60 400 Ft-tól

Kerékpártartó

131 300 Ft-tól

Tetőbox Thule Pacific 200

OPTIWHITE IZZÓK 20% KEDVEZMÉNNYEL

10 220 Ft-tól

A nagy teljesítményű Toyota Optiwhite izzók rendkívül jó látást és láthatóságot biztosítanak. 60%-kal nagyobb fényerővel világítják meg az utat mint a hagyományos izzók, ezzel biztonságosabb vezetési körülményeket teremtenek.

10 pontos átvizsgálás 5900 Ft

Szervizeink ellenőrzik:

  1. Az akkumulátort (elektronikus műszeres vizsgálattal)
  2. A külső és belső világítást
  3. A fényszórókat (szükség szerint beállítjuk őket)
  4. A hűtő- és ablakmosó folyadék szintjét és dermedéspontját
  5. Az ékszíjak feszességét
  6. A motorolaj szintjét
  7. A fékfolyadék szintjét
  8. Az ablaktörlőlapátok állapotát és működését
  9. A fékbetétek és féktárcsák állapotát
  10. A gumiabroncsok állapotát és nyomását

Ha 2022. március 21. és június 24. között felkeresi valamelyik Toyota márkaszervizünket, akkor kedvezményes áron átvizsgáljuk autóját, valamint további kedvezményeket is kínálunk.