fbpx

Online bemutatóterem!

Új Proace City Verso

A családi egyterű

Új Toyota Proace City Verso

Tágítsd ki a teret!

7 üléses kivitel 2,5 millió forintos nagycsaládos állami támogatással

7 ülés, egy tér, egy család, temérdek hely!

A Toyota új modellje a nagycsaládok igazi álom-autója. A kívül kompakt, de belül tágas Proace City Verso egyterű, de sokoldalú, hatalmas rakodási lehetősség, amely minden család igényéhez igazodva teremti meg az utasok és a csomagok kényelmes és harmonikus együttlétét a vakációk vagy hosszabb utazások során. Tágítsd ki a teret az új Toyota Proace City Versoval!

Nagycsaládos állami támogatás, hogy mindenki beférjen!

A Proace City Verso 7 üléses változata a nagycsaládosok részére akár 2,5 millió forintos állami támogatással is megvásárolható. A Toyota prioritásként tekint a családi autók értékeinek minél szélesebb körben való elérhetővé tételére, így úgy tervezte meg a Proace City Versot, hogy rendkívül praktikus, kényelmes és biztonságos legyen! A második üléssorban három ISOFIX rögzítési pont is található, hiszen a gyermekek védelme az egyik legfontosabb szempont az autózás során. Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsiszerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III. 12.) Korm. rendelet határozza meg.

Új 7 üléses Proace City Verso akár 2,5 millió forintos nagycsaládos állami támogatással már 3 920 000 Ft-tól.

A kishaszongépjárművek és a kombik tökéletes fúziója!

A városi utcákon könnyedén sikló Proace City Versot úgy álmodták meg a japán tervezők, hogy a keskeny helyeken is jól boldoguljon és a szűkebb helyekre is problémamentesen lehessen vele beparkolni. Az öt vagy hét utas megnyugtató biztonságban és maximális komfortérzettel élvezheti, akár a költözést is, hiszen a Toyota vadonatúj modelljébe változatosan alakítható a belső tér. Költözéskor a hátsó üléseket lehajtva, akár komplett bútorok szállítására is használható! Az 5 vagy 7 üléses Standard 4,4; a Long kivitel pedig 4,7 méteres, amelyet tovább fokoz az akár 1,5 tonnás vontató képessége.

Egyedülálló vezetési élmény & Gazdag felszereltség

Az új Toyota Proace City Versot kiszemelő vásárlók több fajta hajtáslánc közül választhatnak. Az 1.2-es Turbo benzinmotor két változata érhető el: egy 110 lóerős, manuális és egy 130 lóerős, automata kivitel. Az 1.5 D-4D dízelmotor pedig 100 és 130 lóerős, manuális formában érhető el. Az alapfelszereltsége pedig szinte extrásnak számít, olyan fejlett biztonsági rendszerek vannak benne. Ilyen például a szürkületérzékelő, a sávtartó asszisztens, az automatikus távfény-vezérlés vagy a aktív sebességtartó automatika.

Ajánlat kérés

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020