fbpx

Online bemutatóterem!

Toyota Easy Program

Üljön mindig a legújabb Toyota modellben

Toyota Easy Program

Üljön mindig a legújabb Toyota modellben, hogy élvezhesse a japán technológia és letisztult dizájn újabb és újabb trendjeit! A Toyota Easy Program úgy lett kialakítva, hogy Ön mindig a legújabb modelleket tudja vezetni kiemelt kedvezményekkel.

Hogyan működik?

Az Easy Program lehetővé teszi, hogy 3-4 évente, a futamidő lejártával lecserélje autóját az egyik legfrissebb Toyotára mindenféle többletköltség nélkül! Szerződéskötéskor Önnek csupán a törvény által előírt minimum összeget, az adott autó vételárának 20%-át kell csak kifizetnie! Hogy miért éri meg az Easy Program? 

Mert az Ön rendszeres havi részlete alacsonyabb lesz, köszönhetően az előre meghatározott maradványértéknek (ez az utolsó kiemelt részlet). Mindez pedig azt jelenti, hogy nem kell elköteleznie magát hosszú futamidőre!

Hogy növeljük az érdeklődését azt is eláruljuk, hogy a futamidő végén a maradványérték összegét sem kell kifizetnie, hiszen a Toyota azt úgy határozta meg, hogy fedezze autójának beszámítási értéke (ez a piaci érték), valamint az új autónál fizetendő 20% kezdő részlete. Ön úgy ülhet át vadonatúj Toyota modelljébe, hogy semmilyen plusz kézpénzbefizetés nem kötelezi és havi részlete sem változik! A havi részlet abban az esetben nem változik, ha az autó vételára azonos a korábbi autó árával! Ha eltér, akkor ennek függvényében változik arányosan a havi részlet.

További előnyei az Easy Programnak a bónusz vételár kedvezmény és a gyári 3 év alap garancián túl díjmentesen biztosított +2 év Toyota Extracare garancia.

Maradványértékes finanszírozási mód

A maradványérték egy előre meghatározott egyedi összeg, amely valamivel magasabb, mint a többi egyenletes ütemezésű havi részlet. Ön a tartozását egyenlő összegekben törlesztheti az egész futamidő alatt, kivéve az utolsó, egyedi törlesztő részletet, aminek mértékét Ön határozhatja meg a szerződéskötéskor.

A maradványértékes törlesztés biztosítja Ön számára a havi törlesztő részleteket mérsékelt összegét, ez pedig azt szolgálja, hogy teljes futamidő alatt élvezze az alacsony és kiszámítható törlesztő részletekből fakadó előnyöket, még akkor is ha rövid futamidőről van szó.

Konstrukció jellemzői

  • Ügyfelek: magánszemélyek, társas vállalkozások és egyéni vállalkozók
  • Konstrukció típusa: zártvégű lízing vagy nyíltvégű lízing (nem magánszemélyeknek)
  • Finanszírozható eszköz: személygépjármű
  • Modellek: Aygo, Yaris, Corolla család, új C-HR, Rav4
  • Gépjármű kora: új
  • Futamidő: 36 vagy 48 hónap
  • Devizanem: forint
  • Kamatozás: változó vagy fix
  • Fix kezdő részlet: 20%
  • Fix maradványérték (zártvégű lízingnél): 3 év – 28%, 4 év – 21%

Ajánlat kérés

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020