fbpx

Online bemutatóterem!

Toyota Restart

Yaris Classic és az új Corolla Sedan

Toyota Restart

Tisztelt Ügyfelünk!

Kezdje az őszt új autóban ülve és válassza kedvezményes Toyota ajánlatainkat, hogy belföldi utazásaihoz egy biztonságos és megbízható gépkocsiban vezessen. Az új ReStart finanszírozási programnak köszönhetően új autójának törlesztését csupán 3-6 hónappal később kell megkezdenie. Tudjuk, hogy az elmúlt időszak nehéz volt mindenki számára, így a ReStart programban a kezdeti időszakban a havi törlesztés összege 0 forint!

Az alábbi gyönyörű modellek érhetők el a programban és a Toyota NS Autóházban:

  • Új Corolla Sedan MY19 1.6 benzines Comfort metálfénnyel
  • Yaris Classic 1.5 VVT-i Active City Connecitivty
Corolla Sedan MY19 1.6 benzines Comfort metálfénnyel

Az új Corolla Sedan korát megelőzve tekint a japánokra jellemző vizionárius látásmóddal a jövőbe és hozza el azt a jelenbe ezzel a merész modellel. A világ legnagyobb darabszámban eladott autója teljesen felfrissült külsővel és belsővel érkezik, hogy meghódítsa az világ útjait. Innovatív, intelligens és izgalmas.

Listaár: 7.360.000 Ft

Kedvezményes ReStart vételár: 6.610.00 Ft

Yaris Classic 1.5 VVT-i Active City Connectivity

A városra tervezett Toyota Yaris Classic mindent tartalmaz, amelyre a komfortos urbán autózás során szüksége lehet. A stílusos formavilágot olyan takarékos motorok egészítik ki, mint az 1.5 VVT-i. A kényelmet biztosító kiegészítők és funkciók tárháza közül az elektromos állítású, fűtött külső visszapillantó tükrök, a magyar nyelvű multifunkcionális érintőképernyő, a tolatókamera és táblafelismerő rendszer (RSA) csak néhány kiemelendő példa. Válassza a kifinomultságot!

Listaár: 4.895.000 Ft

Kedvezményes ReStart vételár: 4.340.000 Ft.

Amennyiben kérdése van, vagy kipróbálná Toyota modelljeinket, keressen fel bennünket személyesen vagy az alábbi gombra kattintva és kérjen tesztvezetésre időpontot!

Ajánlatkérés

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020