fbpx

Online bemutatóterem!

Toyota Restart

RAV4 Hybrid és C-HR Hybrid

Toyota Restart

Tisztelt Ügyfelünk!

Tapasztalja meg a hibrid technológia igazi arcát, ahol a teljesítmény és a csökkentett károsanyag-kibocsátás kéz a kézben jár. A hatékonyság és a nyomaték forrása a benzin- és a villanymotor együttes ereje, amely technológiát a világ vezető autómárkája, a Toyota egy újabb szintre emelt. Egyetlen év alatt 7 új modellt debütáltatott a Toyota, így joggal nevezhető a világ legzöldebb autógyártójának! Azonban a hihetetlen hibrid-élményt csak úgy élheti át, ha kipróbálja!

Most a Toyota legimpozánsabb modelljei, a márka kiemelten kiváló autói szinte rögtön elérhetők Ön számára készletünkből:

  • RAV4 2.5 Hybrid Active
  • Toyota C-HRx 1.8 Hybrid Comfort
subpage-3
Toyota C-HRx 1.8 Hybrid Comfort

A legfejletteb hibrid technológiával rendelkező C-HR Hybrid nem csak fejlett és modern, de több autótípus legjobb tulajdonságait ötvözi egy autóba. Egyedi stílusát a kupék és a terepjárók legjobb attribútumaiból merítette, hogy egy olyan városi crossoverként guruljon ki az utakra, amelyet szinte tökéletes vezetni. A C-HR megbabonáz és rabul ejt!

Listaár: 8.810.000 Ft

Kedvezmény ReStart vételár: 8.060.000 Ft

RAV4 2.5 Hybrid Active

Tetőtől talpig SUV és ízig-vérig hibrid, mert a Toyota nem operál félmegoldásokkal. A vadonatúj 2.5 literes hibrid hajtás, amely feladja a leckét a konkurens cégek fejlesztőinek csak hab a tortán. Emellett a RAV4 merész stílusa, domborulatai, karosszériája, enteriőrje és biztonsági rendszere megannyi érv, amellett, hogy a RAV4 mellett döntsön!

Listaár: 10.590.000 Ft

Kedvezményes ReStart vételár: 10.000.000 Ft

Amennyiben kérdése van, vagy kipróbálná Toyota modelljeinket, keressen fel bennünket személyesen vagy az alábbi gombra kattintva és kérjen tesztvezetésre időpontot!

Ajánlatkérés

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020